EEN NIEUWE STAP RICHTING

EEN BETERE HUID

Bij Maison Esthetique wordt je geholpen om jouw droomhuid te realiseren. Voor een mooie huid zullen we samen hard aan het werk moeten. Alleen als we samenwerken is het mogelijk om het juiste resultaat te behalen.
We beginnen jouw eerste behandeling altijd met een intake, daarin komen we erachter wat jouw verwachtingen en wensen zijn. Aan de hand van een aantal vragen over jouw huid, je huidige huidroutine en je gezondheid kunnen we samen bepalen welk doel haarbaar is. Hierdoor kunnen we een behandelplan samenstellen, gebaseerd op jouw huidige huidconditie. Dit plan bevat  behandelingen in de praktijk, passende huidverbeterende producten voor thuis en een gezonde levensstijl.
Een mooie huid is niet in 1 behandeling voor elkaar. Niet alleen in de behandelstoel, maar zeker ook thuis kun jij het verschil maken in het bereiken van jouw huiddoelen. Zonder een goede thuisroutine is het vaak niet mogelijk om maximaal resultaat te behalen. Veel behandelingen kunnen ook niet zomaar worden toegepast op een huid die nog niet zo veel gewend is: met jouw producten kun je je huid perfect voorbereiden op de behandeling in de praktijk.
Tijdens iedere behandeling wordt je huid opnieuw beoordeeld. Alleen op die manier kunnen we jouw behandelplan zo persoonlijk mogelijk maken en er voor zorgen dat we altijd gericht te werk gaan. De huid is heel veranderlijk en daar moeten we altijd rekening mee houden: we werken tenslotte met het grootste orgaan dat je hebt!

Jouw eerste afspraak!

Om echte huidverbetering te kunnen zien, is het belangrijk dat we goed weten waar we mee werken. Tijdens de Meet & Treat doen we een intake, krijg je een uitgebreide huidanalyse en bespreken we jouw productgebruik. Daarnaast kijken we naar jouw huiddoelen. Wat zou je graag anders zien? Wat is haalbaar? Aan de hand van deze informatie stellen we een behandelplan op. En het fijne is: we kunnen direct aan de slag!

De prijs van deze behandeling komen we ter plekke nader overeen. We weten immers nog niet welke behandeling op dat moment voor jou geschikt is!

Tijdens de Dermaplaning Facial word jouw huid super glad en stralend. Er wordt gebruikt gemaakt van een scalpel, een steriel chirurgisch mesje, dat dode huidcellen en donshaartjes verwijdert door een heel licht over de huid te schrapen zonder de huid te beschadigen. Dit is een fysieke exfolierende behandeling die resulteert in een stralende, zachte, soepele huid: je krijgt er een echte GLOW van! Deze behandeling stimuleert de doorbloeding, aanmaak van collageen en elastine. Daarnaast zorgt het verwijderen van dode huidcellen voor een betere opname van werkstoffen.

Uiteraard wordt je huid ook goed gereinigd tijdens deze facial en ga je natuurlijk met passende dagverzorging weer naar huis.
TIP! Upgrade jouw Dermaplaning Facial naar een Deluxe! Geniet van een heerlijke gezichtsmassage met een herstellend masker of laat je onzuiverheden weghalen.

Deze behandeling is geschikt voor vrijwel elke huid.

Contra-indicaties zijn:

  • Eczeem

  • Een (zon)verbrande huid

  • Open wondjes

  • Infecties

  • Actieve herpes (koortslip)

  • Tijdens gebruik van Hydro-cortisonen

  • Actieve acne

  • Tijdens antibiotica kuur

  • Huidkanker

  De behandeling is pijnloos en heeft geen invloed op de haarstructuur. Haartjes groeien terug zoals ze waren voor de behandeling. 

  De huid kan er na de behandeling iets roder uitzien, normaalgesproken is dit met 1-2 uur weer weggetrokken. 

De Classic Facial is compleet gepersonaliseerd, dus het draait tijdens deze behandeling helemaal om jouw huidbehoeftes.
Tijdens een huidanalyse wordt bepaald welk huidtype je hebt, wordt je huidige huidverzorging besproken en bepalen we wat jouw huid het beste kan gebruiken.
In meerdere onderdelen van de behandeling worden de producten speciaal aangepast aan jouw huid, zodat je huid in 45 minuten een echte custom made boost krijgt.

 • Huidanalyse

 • Oppervlaktereiniging

 • Dieptereiniging

 • Verwijderen van een aantal kleine onzuiverheden

 • Masker (wanneer mogelijk in combinatie met ontspannende gezichtsmassage)

 • Dagverzorging

 • Huidadvies 

Tijdens het huidadvies bespreken we wat je het beste kan doen om jouw huidkwaliteit te verbeteren en welke behandelingen je mogelijk zou kunnen doen om daar aan bij te dragen.

De Deep Cleanse is perfect geschikt voor de huid met veel onzuiverheden. Tijdens een huidanalyse wordt bepaald welk huidtype je hebt, wordt je huidige huidverzorging besproken en bepalen we wat jouw huid het beste kan gebruiken. Het doel van de behandeling is kalmeren, reinigen en egaliseren, maar de nadruk ligt op het verwijderen van onzuiverheden.

Afhankelijk van de staat van je huid wordt bepaald welke stappen er nodig zijn om jouw huid weer te herstellen.

 • Huidanalyse

 • Oppervlaktereiniging

 • Dieptereiniging

 • Verwijderen van onzuiverheden

 • (Masker)

 • Dagverzorging

 • Huidadvies 

Tijdens het huidadvies bespreken we wat je het beste kan doen om jouw huidkwaliteit te verbeteren en welke behandelingen je mogelijk zou kunnen doen om daar aan bij te dragen.

De Bio Peel is een 100% natuurlijke, maar intensieve peeling waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid wordt aangebracht. Deze pasta wordt in de huid gemasseerd, waardoor het huidoppervlak gepolijst wordt. Daarnaast zorgen de mineralen uit deze ingrediënten voor een zeer verhoogde celaanmaak. Hierdoor is de huid beter in staat om te herstellen, wordt de huid ontdaan van afvalstoffen en ziet de huid er jonger en frisser uit. De huid wordt diep gereinigd en voelt heel glad aan. Op de huid kan tijdens of na de behandeling roodheid en warmte ontstaan, dit houdt maximaal 48 uur aan.

De behandeling werkt ontgiftend en kan de eerste dagen voor een droog en trekkerig gevoel zorgen, dit doordat de dode huidcellen versneld worden afgestoten, de peeling werkt nog tot 10 dagen erna door in de huid en uiteindelijk wordt de huid duidelijk gladder en zachter. Na enkele dagen kan de huid heel licht gaan vervellen, voor thuisgebruik wordt extra verzorging aangeboden.

Waarvoor wordt de Bio Peel ingezet:
– Verminderen van actieve acne en een vette huid
– Opfrissen vale, vermoeide (rokers)huid
– Verminderen van fijne lijntjes
– Verbeteren van de hydratatie
– Verbeteren van elasticiteit
– Kleine oppervlakkige littekens
– Hyperpigmentatie en/of zonneschade
– Als energieboost tijdens een intensieve behandeling van een gezonde huid

Aantal behandelingen

De Bio Peel kan zowel eenmalig als in kuurverband ingezet worden. In het geval van een eenmalige behandeling, is de Bio Peel zeer effectief in het verwijderen van dode huidcellen en tegelijkertijd de huid een boost te geven door de hoge concentratie voedingsstoffen. De huid voelt glad en zacht aan met een egale teint. Eenmalig is de Bio Peel goed in te zetten na zwangerschap, een doffe, grauwe huid of juist als een goede opfrisser voor een gezonde huid.
Voor intensieve resultaten wordt aangeraden om meerdere Bio Peel behandelingen in kuurverband te ondergaan. Daarna volstaat een periodieke onderhoudsbehandeling om het resultaat te behouden. Een kuur bestaat uit 3 behandelingen met een tussenpauze van telkens 10 tot 14 dagen.

.

Heeft jouw huid een intensieve behandeling nodig, die resulteert in een prachtige, gezonde glow? Het IK Skin Perfection Peel System bestaat uit een uniek peelingsysteem. Door laag op laag te werken met een unieke combinatie van zuren, wordt een zeer intensieve peeling gecreëerd.

Het IK Skin Perfection Peel System is onderscheidend doordat de huid niet onnodig wordt beschadigd. De intensiteit wordt volledig afgestemd op de wensen van de huid. Het PeelSystem is hierdoor heel toegankelijk en in te zetten bij verschillende indicaties, zelfs bij degevoelige huid.

De actieve werkstoffen dringen diep door in de huid en ze zijn in staat de huid te regenereren en onregelmatigheden, veroudering en huidproblemen bij de bron aan te pakken.

In 4 stappen wordt de huid steeds wat dieper verweekt en gestimuleerd. Hierdoor wordt de doorbloeding van de huid verbeterd, laten dode huidcellen los en wordt de huid steeds gladder. Na het Peel System heeft de huid een waanzinnige glow!

Tijdens de behandeling zal de huid rood worden. Dit houdt tot ongeveer 2 uur na de behandeling aan. Daarna kan de normale skincare routine weer worden opgepakt, wel moet er extra aandachtig worden omgegaan met de juiste zonbescherming.

Afspraak maken