FULLTIME WERKRUIMTE TE HUUR

Maison Esthetique verhuurt per direct 1 behandelkamer/salonruimte

Ben jij ervaren nagelstyliste(ZZP) en ben jij op zoek naar een eigen, gloednieuwe werkplek in Amsterdam-Zuid? Dan is deze advertentie voor jou!
BEN JIJ:
– Gemotiveerd zelfstandige in de Beautybranche:
– Je bent verantwoordelijk voor eigen klantenwerving
– Iemand die op zoek is naar een fulltime werkruimte, een plek waar jij je eigen bedrijf verder kan ontwikkelen en waar je werkt onder je eigen bedrijfsnaam.
– Minstens zo belangrijk: een gezellige collega-ondernemer
Gelegen in het bruisende Amsterdam-Zuid, aan het Europaplein, heeft Maison Esthetique november 2020 haar deuren geopend.
Het pand is bijna 100m2 en heeft 4 werkplekken, een grote wachtruimte met koffie/theebar, een nette wc en een keukentje met eettafel.
Floor, eigenaresse van Maison Esthetique, is schoonheidsspecialiste en voert in haar eigen behandelkamer wenkbrauw- en huidverbeterende behandelingen uit.

Het doel van Maison Esthetique is het samenvoegen van 4 verschillende specialismen onder 1 dak: we kunnen van elkaar leren en profiteren, maar we hoeven niet te concurreren. Hierdoor is Maison Esthetique de perfecte plek om jouw bedrijf te laten groeien, op een prettige manier voor jou en voor je klanten. Je betaalt maandelijks een vaste huur en bent daarnaast vrij om je eigen bedrijf te runnen. Er zijn geen restricties in merken, producten etc.
Je werkt onder je eigen bedrijfsnaam, je kunt direct afrekenen met je klanten (je staat geen % van de omzet af) en je kunt je eigen uren en dagen indelen.

Wat kun je verwachten:
– Eigen sleutels en alarmcode. Zo kun jij aan het werk wanneer jij het wil.
– Contract van 1 jaar, verlenging is in overleg.
– 7 dagen per week gebruik maken van de ruimte: hij is immers alleen van jou.
– Een praktijk met een prettige uitstraling, goed te bereiken met de auto en OV.
– Koffie, thee en water voor jou en je klanten
– Een keukentje/priveruimte waar je je eigen jas kunt ophangen, waar je kunt eten, etc. Zo blijft je behandelruimte professioneel voor je klanten.
– Internet voor jou en je klanten
– Je werkt onder je eigen bedrijf in Maison Esthetique. Alle bedrijfsactiviteiten van jouw bedrijf zijn voor eigen verantwoordelijkheid. Afspraken, afrekenen, klanten ontvangen, klanten werven. reclame etc.
– Een fijne samenwerking met elkaar: laten we elkaar aan trouwe klanten helpen, elkaar inspireren en motiveren. Zo creëer je samen een ideale, comfortabele werkomgeving.
– De ruimtes zijn netjes afgewerkt met dimbaar licht en worden aangeboden met eigen kastruimte. Verder zijn de ruimtes naar smaak zelf af te stylen en in te richten (Behandeltafel/stoel, leuke retailproducten neerzetten, planten, lijstjes ophangen(er komt in elke ruimte een rails aan de wand voor wanddecoratie)). Zo kun je de ruimte “eigen” maken.

Prijs op aanvraag.

Word jij hier enthousiast van, heb je interesse en wil je meer informatie? Stuur een mailtje naar Floor via info@maisonesthetique.nl met info over je werkzaamheden/ervaring etc.

Let op: de werkplek wordt niet parttime aangeboden.